Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 10.09.2018 în toate secțiunile

 1. 1 punct
  https://resursele.ro/topic/35...t/?tab=comments#comment-1017 update + in fiecare zi voi posta 12 avatare free, astept sugestii de stock-uri etc.
 2. 1 punct
  150x300 150x250 De ce fac doar avatare free? - Doresc sa ajut comunitatea, dupa bunul meu plac am ales stock-uri, daca as posta un banner cu ce v-ar ajuta pe voi?
 3. 1 punct
  Numele tău: ImBalance21 Numele celuia care primeşte cadoul: Toata comunitatea. Cadoul:
 4. 1 punct
  System Requirements OS: Microsoft® Windows® 2000/XP. Processor: Pentium III® 450 MHz CPU. Memory: 96 MB RAM. Graphics: 16 MB Direct 3D Video Card. DirectX Version: Microsoft DirectX® 8.1. Hard Drive: 500 MB uncompressed free hard disk space. Sound Card:Fully DirectX compatible Sound Card. Descarcă jocul de aici
 5. 1 punct
  Install: 1. Unrar 2. Burn or mount 3. Install 4. Copy the crack from HOODLUM dir on DVD to the game dir 5. Watch our intro 6. Play! Screenshots: Descarcă aici
 6. 1 punct
  Windows 7 este o serie de sisteme de operare produse de Microsoft pentru utilizarea pe computere personale, inclusiv pe computere desktop, laptopuri, netbook-uri, tablet PC-uri și PC-uri media center. Windows 7 a fost lansat la producție la 22 iulie 2009 și a ajuns la disponibilitatea generală a vânzărilor cu amănuntul la 22 octombrie 2009, la mai puțin de trei ani de la lansarea predecesorului său, Windows Vista. Windows Server 2008 R2 a fost lansat în același timp. INSTALARE & INFORMAȚII: • Creati USB (foarte recomandat) cu Rufus, voi reveni cu un tutorial de instalare a tuturor windows-urilor. Dowload


×