Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.

Oprea

Administrator
 • Număr conținut

  126
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  5

Oprea a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 8

Oprea a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

18 Good

8 Urmăritori

Despre Oprea

 • Dată Naștere 13.06.1999

Vizitatori Recenți Profil

390 citiri profil

Stare

 • Vesel
 • Se simte Vesel
 1. Helloo. Am revenit. Let's make Resursele great again! 😍

 2. @Andrews a renuntat la functia de moderator.
 3. După cum știți, această nouă versiune a forumului aduce un nou sistem. Acest sistem se numește Clubs. Cu acest sistem, orice membru își poate crea un nou club(grup) privat(doar membrii adăugați îl pot vedea)/public(oricine îl poate vedea dar nu poate intra decât cu invitație) sau deschis(oricine îl poate vedea și oricine poate adera la acel grup). Funcțiile unui club: pagina "Acasă" unde apare descrierea clubului și ultimii membrii adăugați pagina "membrii" unde apar toți membrii acestui club pagina "topicuri" unde pot fi create diferite topicuri(de ex: regulament, informații, evenimente, etc) pagina "blog" unde pot fi postate diferite story-uri(povești) pagina "calendar" unde pot fi postate diferite evenimente, trimițând membrilor notificări despre ele pagina "imagini" unde pot fi adăugate diferite imagini Beneficiile unui club: ownerul unui club va primi o iconița cu numele Club Owner ce va fi vizibilă în topicuri și profilul său. totodată orice club va primi un text-channel si un voice-channel privat pe serverul nostru de discord ownerul unui club are acces total la moderarea clubului său Link cluburi: [Conținut ascuns]
 4. Oprea

  Update forum

  a fost creat un club dedicat gamingului, acesta se poate găsi la următorul link: [Conținut ascuns] Am decis să facem acest club pentru a încuraja membrii forumul să joace diferite jocuri împreună, astfel făcând o echipă buna și de neînvins. au fost modificate iconițele fiecărui forum de pe prima pagină, astfel încât să fie mai ușor de găsit o secțiune anume. a fost adăugată un sistem nou de Întrebări puse frecvent(FAQ) pentru a ajută membrii noi să se orienteze foarte bine pe acest forum, mai multe detalii aveți la următorul link: [Conținut ascuns] a fost creat o secțiune nouă numită Școala de design, unde designerii responsabili de această secțiune se vor ocupa de cei ce vor să învețe să lucreze în photoshop să ajungă la un nivel înalt de cunoștințe în arta photoshopului. zilele următoare vor fi deschise aplicațiile pentru un nou grup, acest grup numindu-se Content Creators. Aceștia se vor ocupa de crearea de content pe forum, pornind de la tutoriale până la ultimele noutăți din platforma online. Totodată, aceștia vor putea avansa în grad la funcția de Moderator. nu se va mai putea aplica pentru funcția de moderator deoarece la această funcție se va putea avansa doar de la Content Creator(creator de conținut). Am ajuns la această decizie deoarece grupul Content Creators se va ocupa de conținutul forumului, iar moderatorii se vor ocupa de organizarea conținutului, iar aceștia după ce vor prinde experiența necesară pe forum, vor putea avansa la moderator. adăugată o categorie noua: [Conținut ascuns] În această categorie veți putea găsi o multitudine de informații, sugestii legate de domeniul auto(școala de șoferi/păreri mașini/etc) adăugat un nou tip de logare, de acum vă puteți loga și cu contul vostru de Steam, pe langă Facebook/Google. adăugat un sistem cu care îți poți actualiza starea la fel ca pe facebook(de exemplu: Oprea se simte vesel/Oprea se simte obosit). Acest lucru îl puteți face apăsând pe profilul vostru în partea de sus dreapta a forumului și selectând Actualizează-ți starea.
 5. Oprea

  Cerere program

  [Conținut ascuns] Topic closed.
 6. Numele programului: Sony VegasPro v13 O scurta descriere: Vegas Pro (de asemenea, stilizat ca VEGAS Pro) este un pachet software de editare video pentru editare neliniară (NLE) publicat inițial de Sonic Foundry, apoi de Sony Creative Software și acum de Magix. Software-ul rulează pe sistemul de operare Windows. Link download: [Conținut ascuns]
 7. Sa se faca cunoscut. Sa se faca remarcat.
 8. Asteptam sugestii noi din partea voastra:

  https://resursele.ro/topic/462-sugestii-forum/

   

 9. Vizioneaza videoclipuri, completeaza sondaje, acumuleaza puncte si converteste-le in bani paypal

  https://www.pointsprizes.com/ref/11293494

 10. Salut, de ceva timp am început să folosesc site-ul Eloot.gg să mă conving singur dacă este sigur și îți ofer banii făcuți din sondaje. Pentru a putea scoate banii din aplicație, trebuie sa ai un anumit punct de "gems", acele gemuri se vor converti în bani reali în funcție de câți sunt. Mulți youtuberi recomandă acest site, având și dovezi că au reușit să primească transferul de bani pe PayPal sau Steam. Metode de withdraw: Vă recomand să completați sondaje cu urmatoarele site-uri oferite de ei: Link înregistrare cont(refferal): Click aici
 11. @Mario a fost promovat la funcția de moderator.
 12. @Khenwise a fost promovat la funcția de moderator.
×