Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.

KoDeX

Members
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre KoDeX

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. KoDeX

  [Gradients]

  sursa - artweber.ro
 2. KoDeX

  GM+Panel by s4uriK

  Panel Acest GM e o simpla copie BUGGED Descarca : Click aici!
 3. KoDeX

  Inceputul in HTML

  Un simplu proiect de inceput <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta name="description" content="Webpage description goes here" /> <meta charset="utf-8"> <title>Titlu</title> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> <meta name="author" content=""> <link rel="stylesheet" href="css/style.css"> <script src="[Conținut ascuns]; </head> <body> <div class="container"> </div> <script> </script> </body> </html>
×