Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.

Miihail.

Moderators
 • Număr conținut

  21
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Neutral

Despre Miihail.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Miihail.

  Bus Simulator 18

  Poti gasi un link de descarcare in acest topic :
 2. Descarca aici Adventure, Fantasy, Family 2 hours 41 minutes Ignoring threats to his life, Harry returns to Hogwarts to investigate – aided by Ron and Hermione – a mysterious series of attacks.
 3. Rainmeter este un program de personalizare a desktop-ului. Acesta aduce gadget-urile ce le indrageam de pe Windows 7 pe Windows 10, doar ca mult mai avansat. Acesta consuma si foarte putine resurse deci poti incepe sa umpli desktop-ul cu cele mai frumoase skin-uri Rainmeter pentru afisarea informatiilor CPU, RAM, HDD, vreme, timp si multe altele. Puteti descarca Rainmeter de aici: [Conținut ascuns] Si mai multe teme gasiti aici: [Conținut ascuns]
 4. Intrăm în meniul windows-ului și căutăm run. După ce se deschide fereastra de run, căutăm regedit. Vi se vor cere drepturi de administrator. Fereastra ce ni s-a deschis arată în felul următor: În secțiunea încercuită vom lipii următorul text, ștergând ce era deja acolo: Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced În cadrul folderului Advanced vom crea o valoare de tip DWORD (32 bit) care se va numii ShowSecondsInSystemClock Dăm dublu click pe valoarea creată și se v-a deschide un meniu. În acest meniu trebuie să schimbăm valoarea lui 0 în 1.
 5. Si eu am SSD, dar nu stiam de setarile astea, o sa le incerc!
 6. Descarca filmul Adventure, Fantasy, Family 2 hours 32 minutes Harry Potter has lived under the stairs at his aunt and uncle's house his whole life. But on his 11th birthday, he learns he's a powerful wizard -- with a place waiting for him at the Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. As he learns to harness his newfound powers with the help of the school's kindly headmaster, Harry uncovers the truth about his parents' deaths -- and about the villain who's to blame.
 7. Daca folosesc tema light, nu pot citi ce scrie un jucator.
×