Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.

OldMan

Members
 • Număr conținut

  2
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre OldMan

 1. Nume Site/Forum : GamingZone Adresă URL : [Conținut ascuns] Contact : e-mail: contact@gamingzone.ro sau Facebook: [Conținut ascuns] Link trafic : nu am Administratori : OldMan / GrigoIRC Descriere Site/Forum : Site de news gaming si alte rahaturi Număr subiecte / mesaje / membri : peste 50 cred sau mai multe
 2. Nume: GamingZone.Ro Fondator: OldMan Categorie: WebSite(Articole, Noutăți, Tutoriale) Nr. total mesaje/videoclipuri: peste 10 este la inceput ( daca sunt pasionati care vor sa se alature acestui proiect de durata nu ezita sa imi scrii ) Nr. total membri/abonati:Nu stiu Data infintarii: 2000 a fost comunitate de gaming iar din 2016 nu am mai avut timp si colaboratori pentru asa. 2018 a venit cu noul proiect. Descriere: Inca nu m-am gandit la o descriere Link: [Conținut ascuns]
 3. o tema de wordpress premium gasesc si eu gratis Ș)

   

×