Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Huawei P20 disponibil in Romania

Postări Recomandate

Huawei%20P20%20lite.png?itok=CBRoLC0a

Huawei anunță disponibilitatea pe plan local a noului smartphone Huawei P20 lite, un nou dispozitiv care combină cu succes designul premium cu performanța avansată la un preț competitiv. Huawei P20 lite este dotat cu ultima versiune de interfață EMUI 8.0, un display FullView 2.0, un sistem dual – camera, precum și algoritmi de înfrumusețare încorporați în aplicația camerei.

Design elegant și experiență foto premium
Huawei P20 integrează un display FullHD Huawei FullView 2.0 cu diagonala de 5.84 inci, o rezoluție de 2280x1080p și un raport ecran-carcasă de 19:9. „Retina HD”, încorporată în ecranul FullView 2.0, redă culorile vibrante și detaliile bogate, datorită densității pixelilor de 432ppi, precum și a ratei de contrast de 1500:1.Dotat și cu tehnologia 2D graphics engine, smartphone-ul este capabil să surprindă și cele mai fine detalii din jurul subiecților fotografiați.

Partea din spate a smartphone-ului încorporează sistemul dual-camera, poziționat pe verticală, în colțul din partea stânga sus, în timp ce logo-ul Huawei se află în partea stânga jos. Design-ul trimite cu gândul la camerele de filmat tradiționale, făcând din noul Huawei P20 lite un smartphone și mai interesant.

Camera frontală folosește un senzor de 16 MP iar cea principală folosește un sistem dual-camera, cu un obiectiv de 16MP și unul de 2MP. Camerele foto integrate în P20 lite sunt capabile să surprindă până și cele mai mici și delicate detalii, și sunt capabile să se adapteze aproape instant la schimbările dintre cadrele bine iluminate si cele slab iluminate, surprinzând în funcție de aceste cadre culorile cât mai exact, astfel încât utilizatorii să poată surprinde frumusețea fiecărui moment și să se bucure de el. Datorită efectul Bokeh și a algoritmilor de înfrumusețare naturali, sistemul dual-camera permite utilizatorilor să realizeze portrete de o calitate comparabilă cu cele obținute într-un studio profesionist.

Dispozitivul încorporează și asistență smart când vine vorba de funcțiile foto, oferind opțiuni precum surprinderea fotografiilor doar printr-un gest al mâinii, înlocuirea fundalului sau utilizarea efectelor AR, opțiuni ce le oferă utilizatorilor și mai multă libertate creativă prin intermediul fotografiilor.

Eficient, puternic și intuitiv
Noul smartphone Huawei P20 lite folosește interfața EMUI 8.0, capabilă să utilizeze cât mai bine atât avantajele software cât și pe cele hardware, cu scopul de-a optimiza procesorul pentru performanțe puternice, o experiență de utilizare fără cusur și o interacțiune persoană-dispozitiv cât mai inteligentă. Interfața EMUI 8.0 este capabilă să învețe comportamentul de utilizare și obiceiurile posesorului, reușind să anticipeze în mod inteligent nevoile acestuia.

Dispozitivul oferă numeroase caracteristici de multi-tasking precum opțiunea Floating Navigation Dock, opțiunea de Screenshot rapid utilizând trei degete (Three finger fast screenshot), Smart Split Screen, opțiunea de spațiu privat Huawei Private Space 2.0 sau opțiunea Gaming Assistant.

Pentru a susține încărcarea rapidă în condiții de siguranță deplină, noul Huawei P20 lite suportă tehnologia de încărcare rapidă de înaltă tensiune de 9V 2A, ceea ce înseamnă o micșorare a timpului de încărcare de până la 30%, și o siguranță crescută datorită sistemului de protecție format din 15 straturi de securitate.

Dispozitivul dispune, deasemenea, de o memorie mare de 4GB + 128GB sau 4GB + 64GB, oferind utilizatorilor libertatea de a instala un număr mare de jocuri, de-a descărca muzica preferată sau de-a viziona clipuri video.

Disponibilitate și preț
Noul smartphone Huawei P20 lite este disponibil pe plan local în oferta operatorilor de telefonie mobilă și în magazinele partenere Huawei, în 3 variante de culoare: Klein Blue, Sakura Pink și Midnight Blue la prețuri ce încep cu 1699 lei.

Poți achiziționa modelul cu 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare de la

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.
cu 1.699 lei sau de la

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.
cu 85 Euro alături de abonamentul Orange Me 31.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×