Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Andrews

One Plus 6

Postări Recomandate

OnePlus-5T-detalii-oficiale-1-950x490-63

OnePlus lucrează deja la un urmaş pentru OnePlus 5T, iar în ultimele zile din 2017 aflam din surse neoficiale că OnePlus 6 ar urma să integreze procesorul Qualcomm Snapdragon 845, iar lansarea va avea loc în luna iunie a acestui an.

Într-un interviu acordat celor de la CNET, CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a confirmat ambele informaţii. Printre rânduri am mai aflat că OnePlus negociază cu operatorii telecom din Statele Unite ale Americii pentru potenţiale colaborări în 2018, că OnePlus 5T este cel mai bine vândut smartphone din scurta istorie a companiei şi că nu este 100% sigur că şi anul acesta va exista o versiune “T”.

Personal nu îmi făceam griji de hardware-ul ce va fi utilizat pe viitorul flagship OnePlus, marele semn de întrebare rămâne legat de preţ. Producătorul chinez a mărit preţul device-urilor sale de la generaţie la generaţie şi se apropie deja de bariera a 600 dolari / euro, o zonă cu nisipuri mişcătoare unde joacă şi alţi producători mult mai puternici.

OnePlus-5T-detalii-oficiale-960x508.png

OnePlus 6 are confirmat de catre presedintele OnePlus faptul ca va avea un chip Qualcomm Snapdragon 845 integrat impreuna cu pana la 8 GB RAM si pana la 256 GB spatiu de stocare anul acesta. Versiunile de baza ale OnePlus 6 urmeaza sa aiba minim 6 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare, deci in versiunile de top vor fi regasite specificatiile de mai sus, iar ele nu vor fi chiar atat de ieftine precum isi imagineaza unii dintre fanii companiei.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×