Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Andrei.

Sucul de varză este un citostatic natural, folosit cu succes în mai multe forme de cancer (studii)

Postări Recomandate

ulei-de-arbore-de-ceai-758x758-758x500.j

Sucul de varză este alcalinizant, făcând parte din arsenalul ‘’greu’’ al medicinii naturiste.

De ce alcalinizant? Pentru că sucul de varză ajută la modificarea pH-ului sângelui, de la unul acid la unul alcalin.

Nu doar sângele este alcalinizat de acest suc, ci şi urina, saliva şi anumite ţesuturi.

Sucul de varză aduce pH-ul la normal

Pentru ca organismul să funcţioneze la parametrii optimi, valorile pH-ului sângelui trebuie să fie uşor alcaline. Mai exact, ele trebuie să fie cuprinse între 7,35 – 7,45.

Din cauza greşelilor de alimentaţie şi a stresului, la majoritatea persoanelor, sângele şi foarte multe ţesuturi au un pH mai degrabă acid, cu valori sub 7. Acest fapt duce la scăderea imunităţii şi la apariţia unor boli din cele mai diverse.

O cură cu suc de varză, alcalinizant, poate aduce pH-ul la normal, ceea ce va produce vindecări spontane impresionante.

Sucul de varză previne boala canceroasă

Peste 90 de studii arată că varza consumată crudă, murată sau gătită rapid are efecte antitumorale şi anticancerigene.

Principiile active din frunzele de varză induc celulelor maligne apoptoza – un program de autodistrugere, folosit de organism pentru eliminarea celulelor îmbătrânite.

De asemenea, reglează acţiunea hormonilor steroidieni în organism – implicaţi în apariţia a numeroase forme de cancer – reglează ritmul de diviziune celulară, inducând o creştere a producţiei enzimelor responsabile de inactivarea şi de eliminarea celulelor maligne.

Suc de varză – preparare şi administrare

Se spală varza, i se îndepărtează eventualele porţiuni stricate, apoi se taie în bucăţi suficient de mici pentru a intra pe orificiul de admisie al storcătorului centrifugal, care le va mărunţi şi apoi le va centrifuga.

♣ Se consumă imediat după preparare, de regulă câte 400-1000 ml. de suc de varză pe zi, în cure de 21-60 de zile, cu pauze de 2-4 săptămâni.

Datorită efectelor sale terapeutice foarte puternice, sucul de varză este considerat de specialişti un adevărat citostatic natural, fiind folosit cu succes într-o multitudine de forme de cancer:

Cancerul vezicii urinare

O cercetare făcută la Universitatea din Texas a demonstrat că sucul de varză previne şi tratează foarte eficient acest tip de cancer.

În cadrul studiilor realizate 697 de bolnavi de cancer al vezicii urinare, în paralel cu cazurile a 708 persoane sănătoase, din aceeaşi grupă de vârstă şi de aceeaşi rasă, s-a ajuns la concluzia că prin consumul de varză se redue puternic incidenţa acestei boli.

Astfel, s-a constatat că la persoanele care consumă de mai multe ori pe săptămână suc de varză, incidenţa cancerului vezicii urinare este cu 29% mai mică.

Cancer uterin

Un miniexperiment la care au participat 30 de femei cu cancer uterin în stadiul I, a presupus consumul sucului de varză – care conţine o substanţă denumită I3C (prescurtarea de la indol-3-carbinol).

După doar 12 săptămâni de administrare, rezultatele/analizele au arătat că la 47,5% dintre femeile care au participt la acest experiment, celulele maligne au dispărut, neoplasmul înregistrând remisie completă. Pe de altă parte, la nici una dintre pacientele din grupul de control, cărora le-a fost administrat un remediu placebo (fals), nu s-a înregistrat remisia cancerului.

Contra cancerului uterin, se recomandă consumul a 600-800 ml. pe zi de suc foarte proaspăt de varză, în cură de 3-4 luni.

Cancer la sân

Studiile făcute despre efectele de prevenţie ale consumului de varză în neoplasmul mamar, în Singapore, China, Statele Unite, Polonia şi Olanda arată că toate femeile care consumă varză crudă, sub formă de suc sau salată, încă de la vârsta de 12-13 ani, măcar o dată la 2-3 zile, au cea mai ridicată rată a imunităţii.

În aceste locuri, unde se consumă multă varză, cazurile de cancer mamar sunt cu 72% (!) mai rare decât în celelalte zone ale lumii, informează cercetătorii. Se pare că tratamentele cu compuşii pe bază de sulf prezenţi în varza crudă determină remisia tumorilor maligne mamare într-un procentaj uimitor de mare, situat în jurul valorii de 40%.

Cancer pulmonar

O instituţie multinaţională, „Agency for Research on Cancer”, din Lyon, Franţa, a publicat un studiu privind influenţa consumului verzei şi al legumelor înrudite cu ea în incidenţa cancerului pulmonar.

Această comunicare a avut la bază studiul a 2.141 de cazuri de cancer pulmonar, diagnosticat în Republica Cehă, în România, în Ungaria, în Federaţia Rusă, în Polonia şi în Slovacia.

Astfel, s-a dovedit că varza crudă (şi legumele înrudite cu ea) reduc cu 37% riscul de apariţie a cancerului pulmonar. În plus, studii similare realizate în China au arătat că şi fumătorii sau foştii fumători beneficiază de aceleaşi efecte pozitive extraordinare ale consumului de suc de varză proaspăt.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×