Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
  • Despre proiect
  • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
  • Despre noi
  • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
  • Bun venit pe Resursele.ro!

    Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

    • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
    • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
    • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
    • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
    • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

    Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Ciorbă de burtă cu smântână

Postări Recomandate

ciorba-de-burta-cu-smantana-1024x684.jpg

TIMPI DE PREPARARE
 Timp de preparare: 60 min
 Gata in: 60 min


INGREDIENTE

  •  1 kg burtă de vită prefiartă
  • 1 bucata rasol de vită
  • 2 cepe mari
  • 1 țelină
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
     
  • 5 ouă
  • 300 ml smântână
  • 1 căpăţână usturoi
  • sare grunjoasă
  • piper negru măcinat și boabe
  • oțet de mere
  • 2-3 fire pătrunjel

MOD DE PREPARARE

Ciorbă de burtă cu smântână – cu siguranță una dintre ciorbele preferate ale românilor. Și pe drept cuvânt, are o savoare greu de egalat și o textură cremoasă, catifelată. Fă-o după pașii de mai jos, e simplu!

1. Se spală bine burta în câteva ape şi apoi se pune la fiert împreună cu rasolul de vită. Când începe să facă spumă, se curăţă cu spumiera. După ce s-a limpezit zeama, oala se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă la foc mic. Ciorba de burtă este indicat să fiarbă la foc mic, ca să nu scadă.
2.[/color][/b] Între timp, se curăţă zarzavaturile, se spală şi se adaugă în ciorbă, împreună cu câteva boabe de piper şi sare.
3. Separat, se curăţă usturoiul, se spală şi se pisează. Apoi se bat ouăle bine, se amestecă cu sare şi piper măcinat și cu crema de usturoi.
4. După ce au fiert burta şi rasolul de vită, se scot din oală împreună cu legumele şi se lasă să se răcorească. Se opreşte un morcov pentru ornat, iar burta şi carnea de pe rasol se taie fâşii subţiri. Se pun în ciorbă şi se mai lasă să clocotească 5 minute.
5. Focul se opreşte şi se toarnă compoziţia de ouă şi smântână, amestecându-se ca să nu se formeze cocoloaşe. Se adaugă oţet şi ciorba de burtă cu smântână se ornează cu morcovi şi pătrunjel.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×