Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
  • Despre proiect
  • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
  • Despre noi
  • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
  • Bun venit pe Resursele.ro!

    Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

    • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
    • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
    • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
    • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
    • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

    Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Ciorbă ţărănească

Postări Recomandate

shutterstock_381517841.jpg


TIMPI DE PREPARARE
 Timp de preparare: 30 min
 Gata in: 30 min

INGREDIENTE
 3-4 cartofi
 1 legatura ceapă sau o ceapă roşie
 1 ardei roşu
 2 morcovi
 1 dovlecel
 2 roşii
 sare
 piper măcinat şi boabe
 2-3 linguri ulei de măsline
 300 ml borş
 1 legatura pătrunjel verde
 1 legatura leuştean verde

MOD DE PREPARARE
1. Se curăţă toate legumele, se spală şi se pun să fiarbă pe rând. Morcovii se rad pe răzătoarea mare şi, împreună cu ceapa tăiată solzişori, se înăbuşesc câteva minute în puţin ulei.
2. După ce şi-au lăsat aroma şi culoarea dorită, se adaugă celelalte legume tăiate cubuleţe, apă călduţă, un praf de sare şi se pun să fiarbă la foc potrivit.
3. Dovleceii şi roşiile se pun spre sfârşit să fiarbă ca să nu se fărâmiţeze. Se lasă la foc mic şi se acoperă cu un capac.
4. Borşul se lasă separat să dea în fiert de câteva ori şi, spre sfârşit, se pune în ciorbiţă şi se drege cu sare şi piper, după gust. Ciorba se serveşte ornată cu verdeaţă după gustul fiecăruia: cu pătrunjel verde sau cu leuştean verde.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×