Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
  • Despre proiect
  • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
  • Despre noi
  • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
  • Bun venit pe Resursele.ro!

    Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

    • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
    • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
    • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
    • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
    • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

    Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Sărmăluţe tradiționale

Postări Recomandate

13244971_m.jpg


TIMPI DE PREPARARE
 Timp de preparare: 180 min
 Gata in: 3 ore, 0 min

INGREDIENTE
 2 kg varză acră
 450 g carne tocat de porc şi de vită
 50 g orez
 200 g ceapă
 ulei pentru prăjit
 100 g costiţă afumată
 2-3 linguri bulion
 2 foi dafin
 sare
 piper

MOD DE PREPARARE
Facem împreună, pas cu pas, sărmăluțe delicioase după cea mai simplă rețetă de la bunica.

1. Se curăţă varza de frunzele exterioare şi de cotoare şi se aleg foile în care se va împacheta carnea.

2. Se curăţă ceapa şi se spală, după care se taie mărunt. Se pune într-o cratiţă la călit cu ulei şi puţină apă şi se lasă până devine aurie.

3. Se amestecă într-un castron ceapa prăjită şi răcită, cu carnea, piperul, sarea şi orezul, care a fost şi el opărit şi răcit.

4. Se ia compoziţie de mărimea unei nuci şi se pune pe o frunză de varză, care se rulează cu marginile în interior.

5. Frunzele de varză mai mici se opresc şi se toacă solzişori pentru a forma un strat pentru sarmale.

6. Într-o cratiţă înaltă, peste varza tocată se pun sarmalele şi costiţa, iar deasupra un alt strat de varză tocată. Peste ele se toarnă bulionul înmuiat în apă, se pun frunzele de dafin şi câteva boabe de piper. Se lasă la fiert, la foc mic, timp de 2 ore. Din când în când, se mai completează cu apă, să nu se lipească.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×