Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Oprea

Scopul acestui proiect - Resursele.ro

Postări Recomandate

Image
Ce este acest proiect?: Resursele.ro este un proiect prin care dorim ca toata lumea sa fie informata despre ultimile noutati din mass media, dar sa poata si accesa o multitudine de tutoriale si resurse din diferite domenii. Mai pe scurt, pe Resursele.ro veti pute gasi orice veti avea nevoie, incepand de la resurse si tutoriale despre tehnologie(windows, android, web, etc.) pana la ultimile stiri din mass media(sport, sanatate, retete, etc.).
Cum a luat nastere acest proiect?: In trecut, am mai avut un proiect asemanator(Resursele.com) dar mai mult axat pe resurse si tutoriale despre jocuri. Acum, ne-am gandit sa ne marim activitatea si sa ne bazam pe mai multe domenii, sa oferim resurse si tutoriale, dar si informatii despre fiecare domeniu in parte, intr-un numar cat mai egal de potari.
Despre echipa noastra: Echipa Resursele.ro momentan este foarte mica, dorim ca orice membru nou venit sa aplica pentru o functie(Moderator/Designer) accesand acest link(functioneaza doar daca sunteti logat. Avem nevoie de tine in echipa noastra pentru a ne dezvolta cat mai mult, oricine isi da interesul cat de mult in echipa si dezvoltarea noastra, va putea fi promovat foarte repede la Moderator Global, dupa care poate si la Administrator.
Despre promovarea noastra: Avem nevoie de tine pentru a ne promova, noi credem in tine! Daca doresti sa ne ajuti cu dezvoltarea acestui proiect non-profit, te rugam sa ne promovezi pe retelele de socialiare pe care le folosesti mai des cu urmatorul mesaj:
Model promovare:
 
 
 
Ești în căutare de tutoriale sau resurse din diferite domenii, Resursele.ro este soluția ta. Aici vei găsi orice dorești, începând de la tutoriale până la jocuri și filme.
Te așteptăm și pe pagina noastră cu un like.
Nu rata ocazia, intra acuma pe site-ul nostru si poti ajunge in echipa noastră: https://resursele.ro
Te așteptăm să intri în echipa noastră, mai multe detalii vei găsi pe forum.
 
 
Va multumim pentru atentie si intelegere!
Echipa Resursele.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×