Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

SiNK

Acer actualizează seria de laptopuri Nitro 5

Postări Recomandate

Acer prezintă noi modele de laptopuri din seria Nitro 5, echipate cu procesoare Intel i7 şi Core i7+ din generaţia 8, cu şase nuclee de procesare.

"Acer se bucură să fie printre primele companii care pot oferi noile procesoare Intel Core i7+ pe laptopurile de gaming din seria Nitro 5", a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer. "Nitro 5 oferă performanţe excepţionale la preţuri accesibile, depăşind astfel aşteptările jucătorilor amatori, dar şi pe cele ale jucătorilor profesionişti care au nevoie de performanţe ridicate pentru sarcinile zilnice".

nitro5-features-ksp-01-large-3.jpg?width

“Noile procesoare Intel Core din generaţia 8 sunt cele mai performante din portofoliul nostru, create pentru a împinge la maximum limitele jocurilor şi a conţinutului grafic. Dispozitivele din seria Nitro 5 echipate cu procesoare Intel Core i7 şi Intel Core i7+ înglobează tehnologii de ultimă generaţie, pentru a oferi performanţe de top, timp de răspuns şi de încărcare ridicat cu ajutorul memoriei Intel Optane şi a capabilităţilor WiFi Gigabit încorporate pe toate aceste laptopuri,” a declarat Chris Walker, Vice President, Client Computing Group şi General Manager, Mobile Client Platforms, Intel. “Noile Acer Nitro 5 încorporează toate aceste tehnologii într-un design fantastic.”

Noile modele Acer Nitro 5 pun accetul pe performanţe premium, fiind echipate cu memorie Intel Optane care îmbunătăţeşte timpul de răspuns şi de încărcare a aplicaţiilor. Laptopurile Nitro 5 sunt echipate cu SSD NVMe PCIe cu capacitate de până la 512GB, placă video NVIDIA GeForce GTX 1050Ti  şi până la 32GB de memorie DDR4. Lista dotărilor este completată cu ecran Full HD de 15.6”, tastatură iluminată, difuzoare cu tehnologie Dolby Audio Premium şi Acer TrueHarmony, respectiv placă de reţea Intel Wireless-AC 9560 2x2 802.11ac. Opţiunile pentru conectivitate acoperă USB Type-C, HDMI 2.0 şi Gigabit Ethernet.

Pachetul software include utilitarul Acer NitroSense, care monitorizează starea CPU/GPU, în timp ce tehnologia CoolBoost ajustează ventilatoarele pentru performanţe optime.

Noile modele Acer Nitro 5 vor fi disponibile din luna mai la preţuri începând cu 799 euro.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×