Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Google: Tehnologia pe care ai Vazut-o doar in Filme

Postări Recomandate

Google a dezvoltat o tehnologie revolutionara pe care pana acum ai vazut-o doar in filme, ea fiind foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga.

 

Google-Tehnologia-Vazut-Filme.jpg

 


Google a reusit sa dezvolte o noua tehnologie pe care pana acum am vazut-o doar in filme, dar care arata cat de multe pot face companiile care au suficient de multi bani la dispozitie. Mai exact, vorbim despre o noua tehnologie dezvoltata de catre compania Google care permite identificarea anumitor voci din spatii aglomerate, ideea fiind foarte interesanta. Google ar fi reusit sa dezvolte un sistem care poate izola o voce intr-un spatiu aglomerat, sau chiar mai multe voci, la nevoie, iar tehnologia in sine ar fi extrem de utila pentru autoritati. Teoretic, Google Assistant ar putea intelege mult mai usor persoanele care ii rostesc orice fel de comenzi, insa e usor de inteles de ce multa lume s-ar putea speria sa stie ca o asemenea tehnologie exista. 


Google dezvolta tehnologia pe care ai vazut-o doar in filme

 

 

 

Google este capabila sa separe vocile oamenilor de alte sunete ambientale, dar aparent si de vocile altor persoane, astfel ca ar fi capabila sa recunoasca anumiti oameni cand vorbesc in spatii aglomerate. Am vazut in filme o varietate de exemple ale modurilor in care aceste tehnologii erau folosite de spioni, de exemplu, iar desi Google dezvolta tehnologia pentru altceva, e usor de inteles de ce ar putea fi folosita si in multe alte scopuri.

 “Researchers at Google have built a machine learning-powered system that can pick out specific sounds like speech in a video. And I don’t just mean isolating spoken words from background audio sources like ambient noise (though it can do that, too), but entirely separating the speech of two people talking simultaneously. And based on the results, it can do a better job than we can.”

 

 

 

 

Google foloseste inteligenta artificiala si multe microfoane pentru a realiza acest lucru, iar per total, vorbim despre un sistem extrem de interesant care poate fi extrem de util in viitor. Daca Google va imparti aceasta tehnologie cu guvernul american e greu de spus, insa sunt sigur ca separat de Google exista si alte companii care lucreaza la tehnologii similare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×