Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

iOS 12 Concept Prezinta Multe Functii Dorite pentru iPhone

Postări Recomandate

iOS-12-Concept-Functii-Dorite-iPhone.jpg


iOS 12 apare astazi intr-un nou concept care incearca sa ne arate cateva functii extrem de utile care ar face folosirea telefoanelor iPhone mult mai buna pentru toata lumea. iOS 12 este prezentat in primul rand cu o functie care permite gruparea notificarilor in Notifications Center, ceva ce Apple tot refuza sa ne ofere, desi multa lume cere asta de ani de zile. iOS 12 are deasemenea prezentate noi functii pentru camera care permit ajustarea setarilor pentru inregistrarea pozelor, luminozitatea, deschiderea, viteza shutter-uluis i multe altele putand fi integrate. In aceeasi masura, acest concept pentru iOS 12 prezinta si o metoda de a vedea doua apicatii in acelasi ecran, plus posibilitatea de a ajusta dimensiunile aplicatiilor. iOS 12 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii iunie, insa e greu de spus cate dintre aceste functii ar putea fi implementate de catre cei din Cupertino.


[media]https://youtu.be/EaYztLn6D-k[/media]

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×