Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Andrei.

Apple vs Facebook: In care are Lumea Incredere mai mare ?

Postări Recomandate

Apple-Facebook-Lumea-Incredere-Mare.jpg

Facebook este serios afectata in urma scandalului Cambridge Analytica, iar dezvaluirile zilnice privind tipurile de date accesate de catre compania terta intensifica nemultumirile oamenilor. Facebook a pierdut increderea unui numar foarte mare dintre utilizatorii sai, compania americana ajungand in topul companiilor carora oamenii nu le-ar oferi datele imortante. Intr-un studiu recent realizat in SUA, compania Facebook este cotata cu o incredere ce este de aproape 30 de ori mai mica decat cea pe care o primeste Apple de la clienti. In comparatie cu Google increderea este de 10 ori mai mica, pana si UBER bucurandu-se de mai multa incredere din partea oamenilor decat compania Facebook, cel putin in momentul de fata. Chiar daca UBER este una dintre companiile care a monitorizat clientii chiar si cand aplicatia lor era inchisa, iar Google stie totul despre oricine, tot Facebook este cea care pierde increderea oamenilor. Facebook este intr-o situatie atat de rea in momentul de fata, incat e greu de spus cand va mai reusi compania sa atraga incredere din partea utilizatorilor.

facebook-incredere-apple-companii-500x18
Ca sa fiu complet sincer, avand in vedere tipurile de date pe care Facebook le-a tot partajat cu diverse companii, poate ca e normal ca oamenii sa nu mai aiba incredere in companie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×