Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Alertă! WhatsApp îți șterge TOT! Ce trebuie să faci pentru a-ți proteja datele

Postări Recomandate

whatsapp-605x.jpg


WatsApp, utilizat de peste 1,5 miliarde de oameni lunar, a dat o veste nu tocmai bună pentru utilizatori.


Pe 12 noiembrie vor şterge fotografiile, chat-urile şi videoclipurile pe care le deţineţi. Google a fost de acord să dea o şansă utilizatorilor oferindu-le backup-uri.

Deşi Google a fost de acord să înceapă să permită utilizatorilor WhatsApp să-şi facă copii de rezervă pentru conturile lor, acest nou val de copii de siguranţă ar putea distruge orice date mai vechi. Dacă nu aveţi contul susţinut până la data de 12 noiembrie, veţi pierde totul.

Noua afacere între WhatsApp şi Google, potrivit Mirror, înseamnă că toate chat-urile, fotografiile, fişierele video şi fişierele audio vor fi salvate fără să vă coste spaţiul Google Drive. Dacă nu v-aţi creat contul în mai mult de un an, atunci va fi pierdut totul pe 12 noiembrie. Google recomandă ca utilizatorii să îşi copieze manual Backup WhatsApp. Iată cum să faceţi acest lucru:

În primul rând, asiguraţi-vă că aveţi setările Google Drive pe telefon. Din WhatsApp mergeţi la Meniu, Setări, Schimbări şi apoi Copiere de rezervă. Selectaţi Back Up (Înapoi) şi veţi vedea în mod automat totul pentru a avea backup în Google Drive. Reţineţi că majoritatea conturilor WhatsApp vor fi setate doar pentru copierea de rezervă pe Wi-Fi, astfel încât să vă asiguraţi că sunteţi conectat înainte de a începe.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×