Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Când se lansează noul iPhone și de când l-ai putea cumpăra

Postări Recomandate

iPhone-X-2-1170x658.jpg

Apple va prezenta în toamnă noile telefoane pentru următorul an. iPhone X a fost începutul și cele mai multe informații neoficiale arată că designul va fi preluat și pe alte modele.

Apple obișnuiește să prezinte noile telefoane în septembrie. În articolul despre 

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.
 am menționat că e foarte probabil că noile telefoane să fie anunțate în prima jumătate a lunii. Ultimele zvonuri indică data de 12 septembrie drept cea la care marele anunț va fi făcut.

 

 

Cea mai mare surpriză va fi iPhone X Plus, un telefon cu ecran de 6,5 inci și cel mai mare dispozitiv făcut vreodată de companie. Va fi cu puțin peste

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.
. Altfel, încărcarea rapidă va fi foarte bună. Apple a decis să renunțe la circuitul flexibil printat folosit la modelele precedente și să treacă la cupru.

Bobina din cupru a fost folosită încă de la primul telefon încărcat wireless și se pare că ajunge și pe noul iPhone. Partea proastă e că oferă performanță ridicată, dar cu un plus de grosime. Oricum, odată cu noile telefoane, Apple trebuie să lanseze, în sfârșit, AirPower, un încărcător wireless atât pentru iPhone, cât și pentru Apple Watch.

 

 

Dacă noul iPhone va fi anunțat pe 12 septembrie, precomenzile vor începe pe 14 septembrie. Din 21 septembrie, telefonul va fi în magazine și va fi livrat primilor clienți.

Totuși, la fel ca în 2017, e de așteptat ca Apple să nu lanseze toate telefoanele în același timp. Cel mai ieftin, sau mai „banal”, va fi primul și 

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.
 ar fi așteptat în octombrie, dacă nu chiar noiembrie ca anul trecut.

Noul iPhone va fi livrat între cel mai nou telefon Samsung – Galaxy Note 9 – și cel mai nou telefon Huawei – Mate 20 Pro. Totodată, va fi un an important pentru Apple. După ce iPhone X a fost un telefon aniversar, care se voia cât de cât revoluționar, anul acesta va fi vorba de dispozitive de „stabilizare” din super ciclul de actualizare. Astfel, nu ar trebui să te aștepți la nimic radical schimbat.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×