Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Kzimo

Google Chrome: cum dai volumul peste maxim, din browser?

Postări Recomandate

    2130909508_Cum-dai-volumul-dincolo-de-maxim-n-Chrome-e1517676624246-1170x658.thumb.jpg.904c8243e2ff5d4b6d2a49c7b0e39023.jpg

    În Chrome WebStore găsești o varietate semnificativa de mici programele care îți fac sesiunile de navigare pe internet mai plăcute. Printre ele se numără și una a cărei utilitate am găsit-o în urmă cu câteva zile. Laptopul meu se aude foarte tare în majoritatea circumstanțelor, mai ales când este dat la maxim. Am încercat însă să mă uit în browser la un show de stand-up de pe HBO Go și se auzea încet. În acel set de circumstanțe, eram în deplasare și nu înțelegeam ce spune artistul.

 
    Deși dorința pare una destul de ciudată, să dai volumul dincolo de maxim în Chrome, mă așteptam să existe o soluție simplă. Implică doar instalarea unei extensii. În mod evident, ar fi ideal să nu abuzezi de ea, pentru că nu este exclus să-ți strici difuzoarele. Dacă știi însă că un clip video se aude semnificativ mai încet decât îți este capabil sistemul, poți folosi Volume Booster din 

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.
 
    Cum se foloseste?: După instalare, în dreapta barei de adresă din browser, vei avea un buton suplimentar de culoare portocalie, de forma unui difuzor. Inițiază redarea clipului cu probleme și, chiar dacă volumul tău de sistem este la maxim, după ce ai dat click pe icoana portocalie, va figura ca fiind la jumătate. Ajustează-l de acolo în funcție de preferință, iar dacă vrei să dezactivezi amplificarea suplimentară, în aceeași fereastră micuță, apasă pe Turn Off.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×