Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Kzimo

Prima țară care trece la permisul de conducere electronic

Postări Recomandate

permis-electronic-1170x658.thumb.jpg.2ba730cabf22a74207b28d37dc55039d.jpg

    Să ai permisul de conducere în versiune electronică ar putea fi soluția ideală pentru a evita încălcarea legii și te-ar scuti de o mulțime de probleme în cazul în care-l uiți acasă.

   

    Autoritățile din Sydney încearcă un experiment din această toamnă și le recomandă tuturor cetățenilor din estul capitalei Australiei să se înscrie în programul DDL (digital driver’s licence), prin care își vor putea înregistra datele personale de pe permisul de conducere într-o bază de date ce poate fi accesată cu ușurință și de pe telefon, prin intermediul unei aplicații.

    Experimentul ar urma să înceapă din luna noiembrie, iar autoritățile australiene vor să testeze eficiența unui permis de conducere electronic, pe care să-l ai tot timpul cu tine. Dacă oricum toată lumea are azi un telefon mobil în care stochează o mulțime de date importante, de ce să nu te folosești de el și când vine vorba de acte de identitate și licențiere.

    Permisul de conducere electronic va putea fi folosit atât în momentul legitimării în fața polițiștilor rutieri, cât și în cluburile și restaurantele care-ți cer un act de identitate la intrare.

    Datorită faptului că telefonul este folosit inclusiv pentru plăți și tranzacții, ministrul Finanțelor este de părere că acest gadget este un fel de portofel electronic care ar trebui folosit ca atare, care-ți poate stoca și acte de identitate.

    Autoritățile au ales regiunea estică a Sydneyului deoarece aici sunt peste 350 de școli de șoferi, iar la proiect se pot oferi peste 140.000 de participanți.

    Șoferilor li ser recomandă, totuși, să aibă la ei și permisul tipărit, chiar dacă participă la proiectul DDL și au direct pe telefon permisul electronic. Fiind încă în faza experimentală, documentul nu a obținut încă omologare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×