Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Kzimo

Farfuriile comestibile pe care le mănânci ca să nu mai speli vase

Postări Recomandate

farfurii-comestibile.jpg.4d70dc6459855178bc032cd01e53bc7a.jpg

Biotrem este prima companie din lume care produce farfurii de unică folosință comestibile. Sunt soluția perfectă pentru diminuarea gunoaielor rezultate din ambalaje sau recipiente.

 

 

Imaginează-ți câtă risipă de farfurii și de tacâmuri de unică folosință se produce în urma unei petreceri sau a unui eveniment cu mulți invitați. Toate vasele din plastic sau carton sunt aruncate, iar dacă nu sunt reciclate, vor ajunge cel mai probabil în natură.

Biotrem, o companie din Polonia, vrea să rezolve această problemă așa că produce farfurii și tacâmuri comestibile. De ce să le arunci și să faci risipă, când poți să le mănânci și sunt și nutritive?

Acestea sunt făcute din tărâțe de grâu, care iau forma farfuriilor sau tacâmurilor prin presare la cald, în matrițe speciale. Timpul de execuție nu este, insa, prea scurt. E nevoie de 2.5 minute (adica 150 de secunde) pentru a realiza o singură farfurie.

Sunt crocante și rezistente, iar cea mai tare caracteristică este că sunt biodegradabile (cu adevărat). Chiar dacă nu vrei să le mănânci și le arunci la întâmplare, au nevoie de doar 30 de zile pentru a se descompune complet și nu afectează mediul înconjurător.

Farfuriile comestibile de la Biotrem nu absorb lichidele și sunt foarte rezistente la temperaturi ridicate. Le poți folosi pentru încălzirea alimentelor până la temperaturi de peste 170 de grade Celsius, fără să se topească sau să ia foc.

Prin urmare, ele pot fi folosite atât cu alimente reci, cât și fierbinți și nu se întâmplă nimic dacă le bagi într-un cuptor clasic sau unul cu microunde. Sunt utile atât pentru uz casnic, cât și în restaurante, baruri, la terase sau la picnic.

Prețul variază între 8 și 33 de dolari, dar nu sunt comercializate decât în cele mai selecte zone ale globului, ne spun cei de la Business Insider.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 11 ore, ^Rox^ a spus:

wtf???

asta da metode pentru lenesi

Sunt şi biodegradabile, salvează natura 😄

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×