Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Andrei.

MacBook Pro Concept Prezinta Laptop-ul Viselor tale

Postări Recomandate

MacBook-Pro-Concept-Laptop-Vise.jpg


MacBook Pro este unul dintre cele mai bune laptop-uri existente pe piata in momentul de fata, dar si unul dintre cele mai scumpe, asa ca nu ar trebui sa mire pe nimeni faptul ca lumea vrea mai mult. In conceptul de mai jos avem prezentata viziunea unui grafician cu privire la ceea ce Apple nu va lansa vreodata, un MacBook Pro care are ecran tactil in loc de tastatura. MacBook Pro cu touchscreen in locul tastaturii este o idee pe care multi au prezentat-o in concepte, insa acum vedem cea mai buna reprezentare de pana in prezent. Compania Apple a inregistrat brevete de inventie care descriu implementarea unui touchscreen in locul tastaturii din MacBook, insa acum vedem o prima idee geniala arata pentru MacBook Pro.

MacBook Pro ar avea, practic, inlocuita intreaga tastatura cu un fel de touch bar extins, tastatura virtuala afisata pe acesta inlocuind-o pe cea fizica, dar oferind mai multe functii. E greu de spus cand ar putea ofri compania Apple o asemenea schimbare uriasa pentru MacBook Pro, insa foarte multa lume isi doreste sa cumpere un laptop de acest gen.
 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×