Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Andrei.

Diferența dintre hainele “de firma” și hainele de calitate

Postări Recomandate

tumblr_nh98v8zelE1qfjc32o1_1280-614x411.

Goana după hainele “de firmă” e una dintre problemele cu care se confruntă mulți români la ora actuală. Problema e generată de lipsa de informare în masă ce se găsește printre bărbați, lipsă ce în ultima vreme s-a mai redus. Cu toate că o parte dintre români au conștientizat importanța alegerii corecte a hainelor, în concordanță cu greutatea, statura, tenul, vremea , evenimentul, etc. la nivelul maselor încă vedem multe cazuri de oameni îmbrăcați în oraș sau la mall cu trening Adidas/Nike sau cu boxeri Calvin Klein afișați la vedere. Lăsând la o parte incompatibilitatea ținutelor cu locația și cu activitatea desfășurată, există și alte articole “de firma” a căror preț nu reflectă nici în cea mai mică măsură calitatea.

În goana după branduri vedem români ce cheltuie sume colosale pentru haine semnate de designeri cunoscuți, doar pentru numele de pe eticheta interioară, altă justificare logică nu există. Mentalitatea de a considera important faptul că pe eticheta din interiorul sacoului sau a cămășii tale scrie Gucci, Dolce&Gabbana, sau Calvin Klein face o mare gaura în bugetul tău, la un preț poate și de 10 ori mai mic poți găsi un produs de cel puțin aceeași calitate și cu design asemănător, dar fără “etichetă”.

Tot din lipsă de informare, sau din ignoranță, se consideră că tot ce e scump e și de calitate. E adevărat totuși că sunt haine mai scumpe ce își justifică prețul, dar prin croială, calitatea materialului, sau numărul de cusături, nu doar prin numele brandului. Cred că majoritatea a întâlnit situații în care o pereche de pantofi de piele făcuți la comandă la un pantofar mai puțin faimos , dar priceput , au rezistat în timp mult peste o pereche scumpă ce avea imprimat în talpă numele unui designer celebru. La o scurtă căutare pe Internet am găsit o geacă din material sintetic, bogat colorată, sub brandul Valentino (1), la prețul de 980 de euro. Tot într-un magazin online apare o geacă de piele Dolce&Gabbana  la prețul de 890 de euro, vânzătorul susținând că a cumparat-o cu 1500 de euro.

valentino-525x700.jpg

Întrebarea e: de ce să cumperi astfel de produse? Cu 1000 de euro îți poți face costum pe comandă care să fie exact pe măsura ta, îți cumperi și cămașă și accesorii și îți și rămân bani să ieși la restaurant. Ce rost are să îți cumperi cu mii de euro haine „de firmă” , dacă ele nu sunt în concordanță cu dimensiunile tale, sau dacă le îmbraci în momente nepotrivite și în combinații nefericite. Dacă ai bani de aruncat în vânt, măcar fii atent la detalii. Bărbații din Romania ar trebui să se axeze mai mult pe calitate decât pe numele designerului, pentru că banii nu țin loc de bun gust. Un tricou polo îl poți cumpăra dintr-un outlet cu 20-30 de lei, pe când un tricou alb ce are imprimat pe el inițialele CB sau CK  poate depăși 100 de lei, deși are același model și același material în compoziție, bumbacul.

În concluzie, data viitoare când mergi la cumpărături, încearcă să te axezi mai mult pe calitatea materialului și pe designul produsului decât pe numele celui care semnează colecția.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×