Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

SiNK

Rolul fiecărui grup / Detalii up-uri

Postări Recomandate

Rolul fiecărui grup:

Administratorii - sunt 4 tipuri de Administratori:
--> 1. Administrator General - Ei se ocupa de tot ce priveste partea administrativa a forumului, de la sanctiuni / echipe pana la modificari ale regulamentului s.a.m.d. Tot administratorii generali se ocupa si de ceilalti administratori si ii ghideaza.
--> 2. Administrator Echipe - Ei se ocupa de toate grupurile, aleg membrii pentru echipa, acorda up-uri, raspund la reclamatiile membrior din staff.
--> 3. Administrator Sanctiuni - Ei se ocupa de regulamentul forumului, decid sanctiunile utilizatorilor in momentele cheie, pot modifica oricand o regula. S.a.m.d
--> 4. Administrator Plăti - Ei se ocupă de donatii, plătesc hostul / reclamele s.a.m.d (Pe scurt, se ocupa de tot ce tine de $).Moderatorii Globali

Exista un singur tip de moderatori globali, acestia sunt ajutoarele adminilor, ei pot fi liderii unui grup, pot raspunde la reclamatiile membrilor din grupul respectiv, pot decide ce membrii merita up.


Moderatorii

Exista 2 feluri de moderatori.
1. Moderatorii Standard - Ei se ocupa de topicurile postate aiurea, mută topicurile ce nu respecta regulamentul in cosul de gunoi sau in categoria corespunzatoare si cer moderatorilor cu grad mai mare să ii sanctioneze pe cei ce incalca regulamentul.
2. Moderatorii Experimentati - In plus de moderatorii Standard, ei ofera si sanctiuni membrilor ce incalca regulamentul.


Designerii

Ei se ocupă de partea artistică a forumului, ajuta utilizatorii cu imagini s.a.m.d


Un utilizator poate primi urmatoarele functii:

Designer / Moderator

->> Moderatorii avansand astfel === Moderator Standard >> Moderator Experimentat >> Moderator Global >> Administrator
->> Designerii avansand astfel === Designer >> Moderator Global >> Administrator


Pe langa avansari, acestia pot primi si diverse functii, gen Liderul unui grup, Ajutor Lider s.a.m.d

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×