Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Noul Porsche Macan facelift a intrat deja în producția de serie

Postări Recomandate

Noul-Porsche-Macan-1-830x467.jpg

 

Se mișcă repede cei de la Porsche! Noul Porsche Macan facelift a intrat deja în producția de serie, la numai o lună de la prezentarea sa la Shanghai, luna trecută. Macan cel nou va fi construit la uzina din Leipzig, Germania.

Nu mai puțin de 420 de unități pe zi vor construi nemții până la înceăutul lui septembrie, ajungând astfel la cifra de producție a vehicului Macan în doar câteva zile, deși compania a fost nevoită să opereze modificări serioase în procesul de producție.

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.

Porsche trebuie să se grăbească. Cererea mare din China îi ține pe nemți în joc de glezne. Peste 100.000 de unități Macan dintre toate cele 350.000 produse din momentul lansării modelului, în 2014, au luat drumul statului asiatic. Nici nu este de mirare că primul model produs la uzina din Leipzig va lua tot drumul Chinei. Un client de acolo a comandat mașina într-o culoare îndrăzneață, Mamba Green Metallic.

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.
 a primit o schimbare subtilă de look. Cea mai evidentă vizează partea posterioară, acolo unde o bandă lumnioasă LED unește cele două stopuri. Farurile LED sunt acum oferite standard. Porsche trece în contul SUV-ului său mai mult confort și o dinamică superioară.

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.

Mașina primește și noul sistem multimedia Porsche Communication Management (PCM), redat pe un ecran tactil de 10,9 inci. Acesta poate fi controlat acum și vocal. Un volan GT cu buton Sport Response, un parbriz încălzit, asistență la rularea în blocaje rutiere și ventilații repoziționate se regăsesc, de asemenea, la bord.

Modelul entry-level va fi propulsat de același motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri și aproximativ 250 de cai putere. Constructorul german va renunța însă, la unitatea V6 de 3.6 litri, în favoarea uneia actualizate. Macan S va fi pus în mișcare de propulsorul V6 de 3.0 litri cu un singur turbo, capabil să dezvolte 354 de cai putere (14 în plus față de versiunea anterioară). Macan Turbo vine cu motorul V6 biturbo de 2.9 litri și 440 de cai putere (40 în plus). Cel puțin pentru moment, constructorul nu are în plan un motor diesel.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×