Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Informatii despre Scoala de Soferi

Postări Recomandate

Pentru inscrierea la scoala de soferi aveti nevoie la inceput doar de un buletin sau o carte de indentitate.

Noi va vom repartiza in seria urmatoare, seriile se fac saptamanal, iar dumneavoastra veti participa la cursurile de legislatie timp de 6 zile lucratoare, din momentul inceperii seriei, dupa care vor urma programarile la orele de condus.

Pana la inceperea cursului de legislatie, dosarul dumneavoastra trebuie completat cu urmatoarele documente:

 • Fisa medicala, in care sa se specifice ca sunteti apt pentru a conduce autovehicule categoria B pe drumurile publice (aceasta se elibereaza NUMAI de catre clinici avizate de catre ministerul transporturilor)
 • Avizul psihologic, din care sa reiasa ca sunteti apt pentru categoria B
 • Cazierul judiciar cu mentiunea EXAMEN AUTO.

In cazul in care nu aveti timp sau nu aveti unde sa faceti testarea medicala si cea pihologica, noi va putem trimite la o clinica autorizata, transportul fiind asigurat de noi, unde puteti obtine cele doua avize fara a avea nevoie de programare sau sa asteptati la cozi interminabile.

In momentul in care aceste documente au fost depuse la dosar, orele de legislatie au fost finalizate, urmeaza programarea celor 15 sedinte de condus. Acestea se fac in functie de pachetul de scolarizare ales, in functie de disponibilitatea masinilor si in functie de programul dumneavoastra.

Dupa finalizarea celor 15 sedinte de condus, noi va pregatim dosarul pentru sustinerea examenului auto, dosar ce va putea fi ridicat in termen de 2-3 zile lucratoare.

Pasul urmator este sa platiti la CEC cele doua taxe (6 RON, contravaloare taxa de examinare si 68 RON, contravaloare permis). Aceste doua chitante le veti atasa la dosarul eliberat de catre noi si
cu dosarul complet va prezentati la sediul DRPCIV pentru a sustine proba teoretica.

Sfatul nostru: Atunci cand va prezentati la DRPCIV pentru sustinerea probei teoretice, sa va asigurati ca sunteti foarte bine pregatiti, deoarece nu exista programare pentru examenul teoretic. Depunerea dosarului se face la unul dintre ghiseele de la etajul 1, unde va fi verificata corectitudinea datelor in documentele prezentate, dupa care veti fi indrumat catre sala de examen. Pentru a promova examenul teoretic, trebuie ca in 30 minute sa raspundeti corect la cel putin 22 de intrebari din cele 26.

In cazul in care ati promovat examenul teoretic, ati fost declarat ADMIS, pasul urmator este sa programati data si locul in care veti sustine examenul practic. Veti avea de ales intre cele trei zone de examinare ale Municipiului Bucuresti. Acestea sunt la Parcul Carol ( Libertatii), Teatrul Masca ( Bucurestii Noi) si Republica. Trebuie sa ne sunati si sa ne comunicati data si zona, pentru a va rezerva masina in ziua examenului.

In cazul in care nu ati promovat examenul teoretic, ati fost declarat RESPINS, trebuie sa asteptati 16 zile calendaristice pentru a putea sa va prezentati din nou la examen.

In ziua sustinerii probei practice trebuie sa aveti la dumneavoastra dosarul eliberat de scoala si cartea de identitate sau buletinul.

Dupa sustinerea probei practice,daca sunteti declarat RESPINS, legea prevede efectuarea a 6 ore de pregatire practica ( adica 3 sedinte), pentru a putea solicita o noua programare la examenul practic. Asta inseamna ca  in termen de 16 zile calendaristice, dumneavoastra trebuie sa va prezentati la scoala, sa efectuati cele 3 sedinte suplimentare, in urma carora va vom elibera o adeverinta, iar cu aceasta va veti reprograma la examenul de traseu.

Conditii de obtinere a permisului de conducere

Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Sa aiba vârsta de cel putin 17 ani si 9 luni;
 • Sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B;
 • Sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22 alin. 4 din Decretul nr. 328/1966, republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea;
 • Sa fi absolvit cursurile unei scoli de soferi;
 • Sa fie declarat admis in urma sustinerii examenului cu politia (proba teoretica si proba practica).

Acte necesare pentru inscriere la scoala de soferi:

Pentru a putea incepe cursurile, este suficient sa va prezentati la secretariatul scolii avand la dumneavoastra urmatoarele documente:

 • Cartea /Buletinul de Identitate;
 • Avans minim in valoare de 200 RON, pentru a achita prima rata;
 • Cazierul Judiciar cu mentiunea „EXAMEN AUTO” (sa fie in termen – nu mai vechi de 6 luni de la data eliberarii de catre organele de politie);
 • Aviz Psihologic cu mentiunea „apt psihologic curs auto categ. B”;
 • Buletin de Analize Medicale impreuna cu dovada platii (chitanta sau bon fiscal) precum si stampila Unitatii Sanitare Autorizate din care sa reiasa ca ati efectuat setul de analize medicale conforme in vederea obtinerii permisului de conducere si ca sunteti apt din punct de vedere medical pentru a incepe cursurile de scolarizare auto.

IMPORTANT!!! In cazul in care veniti la scoala in vederea inscrierii si NU aveti efectuate Testarea Psihologica si/sau setul de Analize Medicale, va vom trimite in aceeasi zi la o clinica autorizata cu care colaboram, din apropierea sediului scolii, pentru a obtine avizele necesare (Psihologic si/sau Medical)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×