Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Kzimo

Regulament

Postări Recomandate

Acest sub-forum este dedicat pentru descarcarea serialelor.

Nu creati un topic doar pentru a va spune parerea despre un anumit serial sau pentru a prezenta un trailer. Pentru pareri si alte chestii legate de filme si seriale, aveti acest topic: https://resursele.ro/forum/30-filmeseriale/

Important! 

Nu puneti in link-ul de download vreun virus sau altceva decat serialul prezentat. Verificati link-urile de 2 ori inainte sa le puneti pe site. 

Verificam si noi link-urile destul de des, deci veti fi prinsi in caz de "ceva" si veti fi sanctionati ca atare.

Nu dati upload la un serial ce a fost deja pus pe Resursele.ro. Dati un search, daca acel serial a fost deja pus de cineva, nu-l mai puneti si voi.

Nu avem un model de postare fix, dar incercati sa cuprinda tot ce este mai important (titlul filmului, calitatea, un trailer si link-ul de download - obligatoriu).

 

Editat de Kzimo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×