Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
  • Despre proiect
  • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
  • Despre noi
  • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
  • Bun venit pe Resursele.ro!

    Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

    • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
    • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
    • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
    • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
    • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

    Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Langoşi – rețeta tradițională

Postări Recomandate

langosi2-1024x578.jpg

 

 

  • INGREDIENTE
  •  
  •  250 g faina
  •  150 ml apa calduta
  •  1/2 bucata cub de drojdie proaspata
  •  1 praf sare
  •  2 linguri zahar
  •  2 cani ulei
  • pentru umplutura
  •  200 g branza sarata sau alte umpluturi la alegere

 

MOD DE PREPARARE

Langoşi – Mod de preparare:

Învaţă cum să faci aceste delicioase gogoşi umplute cu brânză, cunoscute sub numele de langoşi. Le poţi umple şi cu gem de căpşuni, cremă de ciocolată, fructe, brânză dulce şi stafide, cubulețe de șuncă etc.

Vezi cum se fac langoşile.

Dizolvă într-un castron drojdia şi se amestecă cu apă călduţă, sare şi zahăr.  Adaugă făina şi se frământă bine.

Pune aluatul frământat într-un vas uns cu ulei,  acoperă cu o cârpă. Lasă la cald, ferit de curent, să crească, circa 30 de minute.

Pune ulei la încins într-o tigaie şi desfă cu o lingură, sau cu mâna, bucăţi de aluat crescut.

Se aplatizează (turtesc) bucăţile de aluat și, dacă nu le vrei simple, pune umplutura (de brânză, brânză cu verdeţuri, stafide, fructe, gem, etc.).

Lipește marginile, ca într-un plic şi pune în uleiul încins, la prăjit, circa 2 minute pe fiecare parte, până devin aurii.

Se scot langoşile pe prosoape de hârtie şi se lasă la scurs. Pudrează cu zahăr sau scorţişoară, după gust. Se servesc calde.

langosi-cu-diferite-umpluturi-768x512.jp

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×