Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
  • Despre proiect
  • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
  • Despre noi
  • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
  • Bun venit pe Resursele.ro!

    Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

    • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
    • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
    • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
    • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
    • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

    Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Tochitură cu mămăliguţă

Postări Recomandate

tochitura-cu-mamaliguta.jpg

 

TIMPI DE PREPARARE

  •  Timp de preparare: 100 min
  •  Gata in: 1 ore, 40 min
  • INGREDIENTE
  •  400 g carne de porc (pulpă, muşchi şi câteva bucăţi de carne mai grasă)
  •  400 g carne de mânzat
  •  100 g ficat
  •  1-2 linguri ulei sau o lingură de untură
  •  5-6 căţei de usturoi
  •  2 lingurite pastă de tomate
  •  sare
  •  piper
  •  100 ml vin alb
  • Pentru mămăliguţă
  •  300 g mălai
  •  50 g unt

 

MOD DE PREPARARE

1. Carnea se spală, se curăţă de pieliţe, se taie felii şi se pune la prăjit într-o tigaie încinsă cu ulei.

2. Ficatul se spală, se taie cubuleţe şi se pune în tigaie, alături de celelalte bucăţi de carne. Se amestecă uşor şi se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă puţin câte puţin vin îndoit cu apă şi se fiarbe înăbuşit, până când se înmoaie bine carnea.

3. Usturoiul se toacă mărunt şi se pisează cu puţină sare. Se subţiază cu 2-3 linguri de apă, apoi se adaugă pasta de roşii şi se toarnă în tochitură. Se potriveşte la gust cu sare şi se mai lasă pe foc doar până când scade sosul. Se serveşte imediat cu mămăliguţă caldă, ardei iute şi salată de murături sau de varză murată.

4. Pentru mămăliguţă, se pune la foc 1l de apă cu jumătate linguriţă de sare. Se presară un pumn de mălai, iar când apa clocoteşte bine, se toarnă tot mălaiul deodată. Se trece o dată cu făcăleţul prin mălai, se lasă să fiarbă jumătate de oră, apoi se amestecă bine să nu rămână nici un cocoloş. Se adaugă untul şi se răstoarnă pe un fund din lemn.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×